Medarbetarskap

-en grundutbildning

Ett vanligt misstag när vi talar med andra är att vi kommunicerar till dem såsom vi själva skulle vilja bli kommunicerade till. Vi tycker att budskapet är självklart! Och det är ofta just det som det är, klart för en själv men inte för andra. 

Denna två-dagars utbildning ger medarbetare de grundläggande färdigheterna kring kommunikation som behövs för att få samarbete att fungera bättre. De mest basala färdigheterna i kring kommunikation och samarbete är de som ger mest resultat. Det är sådant som är lätt att förstå vilken av men svårt att göra. 

Om alla i personalgruppen får samma utbildning kan man hjälpa varandra att fortsätta utvecklas och använda metoderna som lärs ut i utbildningen. Vi är varandras miljö. Och om en enskild medarbetare går en kurs och lär sig mer om feedback eller samarbete så spelar det ingen större roll ifall arbetskamraterna bemöter hen med “Har du gått på kurs eller” när börjar ge andra mer positiv feedback. 

Utbildningen innehåller:

  • Grundläggande färdigheter i kommunikation och perspektivtagande
  • Beteendefokus
  • Positiv förstärkning
  • Grundläggande färdigheter i feedback
  • Konflikthantering
  • Arbete med spelregler

Denna utbildning kan med stor fördel kombineras med en utomhusaktivitet för gruppen. Läs mer om vår verksamhet på Escape Outdoors

Kursdatum: Kursen omfattar två heldagar. Ges som uppdragsutbildning. Kontakta oss för offert. 

Plats: Göteborg eller i uppdragsgivarens lokaler. 

KursledareEmelie Wagner, leg. psykolog, med stor erfarenhet av utbildning inom medarbetarskap, ledarskap och förändringsarbete. 

Ingår: Fika förmiddag och eftermiddag. Material och bilder från utbildningen i elektronisk form. Kursintyg lämnas efter närvaro och aktivt deltagande under utbildningsdagen. 

Kursavgift: Kontakta oss för offert.

För bokning eller frågor kontakta oss. Kontaktinformation hittar du på förstasidan.