Ledarskapsutbildning

Har du varit med om att folk inte gör det du sagt åt dem att göra? Under vår kursdag “Kommunikation som fungerar” jobbar vi med denna och andra frågeställningar kring hur man kan få kommunikation ge önskat resultat.

Under kursdagen kommer du inte bara att få teoretisk kunskap utan även få öva på att använda kunskapen i en stimulerande utomhusmiljö.

Många företag och arbetsgrupper lägger resurser på utbildning med syfte att förändra beteenden. Men att förändra beteenden är inte lätt och kommer inte automatiskt av ny kunskap eller insikt. Bara för att vi vet vad som är bra för oss innebär inte det att vi kommer att göra det vi vet är bra. Vi styrs inte av kunskap utan av konsekvenser, det vill säga den feedback vi får och det som händer runt omkring oss när vi agerar.

Hur det här fungerar kommer ni inte bara få kunskap om, utan själva få uppleva. Med egna erfarenheter av hur det här fungerar vill vi accelerera ert lärande och öka chanserna för att ni verkligen ska kunna göra förändringar efter kusen. Inte bara förstå saker bättre.

Dessutom har vi roligt medan vi gör det.

För bokning eller frågor kontakta oss. Kontaktinformation hittar du på förstasidan.