Hälsa

Hälsa handlar om att kunna hantera och acceptera utmaningar i livet såsom sjukdom, förluster och stress. Dessa färdigheter är inget som alla föds med och utmaningarna är inte normalfördelade.
Ingen tror att man ska kunna spela ett instrument eller hoppa höjdhopp utan träning men många tror att man ska klara svåra livssituationer utan något hjälp eller träning. Som psykolog ter det sig självklart att de flesta kan behöva allt från inspiration till mer omfattande terapi för att lära sig de färdigheter man kan behöva för att kunna acceptera och hantera svåra situationer i livet.
Vi arbetar med att förebygga psykisk ohälsa genom föreläsningar och utbildning. Vi har även en mindre mottagning där vi erbjuder individuell KBT och parterapi.

Föreläsningar

Emelie föreläser kring ämnen som vi alla berörs av, såsom stresshantering, sömn, beteendeförändringar och psykisk hälsa. 

Under föreläsningar varvas teorigenomgång med diskussioner och enkla övningar.

Emelie är uppskattad som föreläsare och håller regelbundet föreläsningar i olika sammanhang. Hon föreläser för allt från 10 till 100-tals deltagare. Hon håller regelbundet föreläsningar som ingår i Alliators ledarskapsprogram.

Den senaste tiden har hon haft föreläsningsuppdrag för Frisörföretagarna, Länsförsäkringar, Göteborgs universitet, Landstinget i Värmland och Svenska Orienteringsförbundet. 

Utbildningar

Kursdag i stresshantering

KBT-mottagning

Individuell terapi

Parterapi

För bokning eller frågor kontakta oss. Kontaktinformation hittar du på förstasidan.